cadeau i love oma

18,95 via m Vooral met druilerig weer is er niets leukers dan samen met Oma zelf koekjes te bakken (en daarna natuurlijk op te eten, want niets is zo lekker als zelf gebakken koekjes)!
Reviews, review toevoegen, romper van goede kwaliteit met de tekst I love sosh reduction 5 Oma en Opa 13,50, prijs per stuk, kleur Romper.
Meer reviews Stel een vraag over dit product Mercikes.H.Een must voor elke Oma die wel eens kleinkinderen op bezoek of te logeren heeft!Wat was hun leukste vakantie samen?Zo ontstaat bovendien een waardevol boekje met de ontwikkelingen en belevenissen van Oma haar kleinkind.
ens concours informatique />


Lees meer 15,- via m, het is hartstikke gezellig om met de kleinkinderen liedjes van vroeger te zingen, maar hoe gingen ze ook alweer precies?!
6,99 via m Waar hebben Opa en Oma elkaar leren kennen?
Geef dan een bijzondere mok cadeau die alleen voor jouw Oma bestemd.Kraamcadeau voor een aanstaande grootmoeder!Of voor grootouders die regelmatig oppassen op de kleinkinderen?De hanger wordt in luxe cadeauverpakking verzonden.Jullie worden Opa Oma!Met ruimte voor fotos en tekeningen.Ook leuk voor papa en mama!
[L_RANDNUM-10-999]